top of page

BEMANNING

Hyr in personal under arbetstoppar

Att hyra in personal gör att företaget blir mer flexibelt. Ni har alltid den personalstyrka som ni för tillfället behöver. Vid arbetstoppar kan ett tillfälligt behov av extra personal uppstå. Inhyrd personal kan också täcka upp vid sjukdomar och längre ledigheter hos ordinarie anställda. Kanske står ni inför ett nytt projekt som kräver en specifik kompetens? Genom att hyra in kompetenta konsulter blir företaget mer flexibelt och man slipper anställa och avskeda personal när arbetsbelastningen på företaget varierar. En annan fördel med att hyra in personal är att man endast betalar för konsultens effektiva arbetstid.


När ni hyr in personal kan det även leda till att ni hittar en ny permanent medarbetare. Ni kan nämligen alltid ta över anställningen själva om ni så önskar.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att finna den du söker!

REFERENSER

"Vi använde WorkNordic för att få in fler ansökningar från tekniska projektledare/utvecklare. Resultatet var bra och vi rekommenderar andra arbetsgivare att använda WorkNordic när dom söker personal inom mjukvaruutveckling."

- Björn Larsson, Tieto Corporation

"Den respons vi fick var mycket god då vi inte bara fick in en god kvantitet av ansökningar utan även bra kvalitet.
WorkNordic motsvarade väl våra förväntningar som rekryteringspartner. Vi kommer starkt att rekommendera andra arbetsgivare att använda WorkNordic som rekryteringspartner."
 

- Thobias Hörberg, Atkins

"Vi har vid flera tillfällen anlitat WorkNordic när vi haft behov av att rekryterat personal till vår utvecklings- och teknikavdelning. Resultat har varit bra och vi har på kort tid fått in kandidater och tillsatt tjänsterna. Vi kan rekommendera andra att använda WorkNordic när de söker liknande personal."

- Arne Fridmar, ExiCom AB

Vi har brukt WorkNorway i rekrutteringsprosess for anleggsledere og det var et positivt samarbeid. Vi vil spesielt bemerke oppfølgingen vi fikk fra WorkNorway. De har også en rydding og oversiktlig hjemmeside.


-Bernt-Jøran Reinholtsen 
Secora AS

"Vi anlitade WorkNordic i samband med en rekrytering till oss på Tema. Vi har nu anställt en av WorkNordics kandidater och är nöjda med deras insats i rekryteringen" 

- Madeleine Falk, Temagruppen

"Vår kontaktperson har varit mycket serviceminded och tillmötesgående. Vi är verkligen nöjda med både honom som person samt på utfallet på ansökningarna. Proffsigt hanterat."

-Agneta Johansson, Freudenberg Simrit 

"Vi sökte en byggingenjör i flera kanaler utan resultat. WorkNordic lyckades däremot leverera flera intressanta kandidater. Jag kommer anlita dem igen."
 

- David Gerson, Alumeco Sverige AB

Vi brukte WorkNorway da vi rekrutterte bussjåfør for skibuss i vintersesongen. Vi fikk svært mange henvendelser fra kandidater med lang erfaring og gode kvalifikasjoner. Er meget fornøgd med søkermasse og oppføling samt nettsideder der vi kunne gå inn for og se på søkere.

-Kjell Ove Anderdal
 Nettbuss

"Vi gav WorkNordic i uppdrag att rekrytera en testare/applikationsspecialist till oss. Vi fick in cirka 30 ansökningar och har nu anställt en av deras kandidater och jag kan därför rekommendera andra att använda WorkNordic när de söker personal inom test av modern mjukvara."
 

- Jörgen Graneskog, EVRY

"Vi har använt WorkNordics tjänster med gott resultat. Vi sökte systemutvecklare på 3 olika orter och fick in ett väldigt brett underlag. Vi anlitar gärna WorkNordic som rekryteringspartner även vid framtida rekryteringar."

 


- Niklas Jeppsson, Avalon Innovation

"Vi brukte WorkNorway da vi rekrutterte Sveisere. Vi fikk mange henvendelser fra kandidater med lang erfaring og gode kvalifikasjoner. Tjenesten og oppfølging var veldig bra."
 

- Renate Strand

Vi har använt oss av WorkNorway i flera år och är nöjda med vad dem levererar. Vi har nyligen anställt en kock som kom från dem och vi kommer fortsätta att höra av oss när vi behöver hjälp med rekryteringen. 

- Jan-Olof  Andersson, Restaurang Lorry.

TA KONTAKT SÅ HJÄLPER VI DIG

bottom of page