top of page

REKRYTERING

Förstärk personalstyrkan permanent

För att nå framgångar är det viktigt att både uppdragsgivare och den tilltänkta kandidaten är nöjda. Därför är en korrekt genomförd rekryteringsprocess mycket viktig. Vi erbjuder några av marknadens smartaste, enklaste och mest prisvärda rekryteringslösningar som vi skräddarsyr helt efter era önskemål. Tillsammans diskuterar vi fram vilka delar i rekryteringsprocessen som ni behöver hjälp med, för att därifrån arbeta dedikerat för att ni skall få en kostnadseffektiv lösning för era personalbehov. Oavsett om ni bara behöver hjälp i ett delmoment eller om ni vill överlåta hela rekryteringsprocessen, så finns vi där för att på ett smidigt sätt se till att ni hittar rätt person till rätt plats.

 

Med många års erfarenhet från platsannonsering och rekrytering är vi en trygg och effektiv rekryteringspartner. Vi vet vad det innebär när ett företag inte har tid eller möjlighet att sköta den processen på egen hand. Kanske har ni lagt både tid och pengar på att tillsätta en tjänst men helt enkelt inte hittat rätt? Våra rekryteringskonsulter ser till att ta fram lämpliga kandidater utifrån era behov så att ni kan fokusera på kärnverksamheten.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att finna den du söker!

REFERENSER

"Vi använde WorkNordic för att få in fler ansökningar från tekniska projektledare/utvecklare. Resultatet var bra och vi rekommenderar andra arbetsgivare att använda WorkNordic när dom söker personal inom mjukvaruutveckling."

- Björn Larsson, Tieto Corporation

"Den respons vi fick var mycket god då vi inte bara fick in en god kvantitet av ansökningar utan även bra kvalitet.
WorkNordic motsvarade väl våra förväntningar som rekryteringspartner. Vi kommer starkt att rekommendera andra arbetsgivare att använda WorkNordic som rekryteringspartner."
 

- Thobias Hörberg, Atkins

"Vi har vid flera tillfällen anlitat WorkNordic när vi haft behov av att rekryterat personal till vår utvecklings- och teknikavdelning. Resultat har varit bra och vi har på kort tid fått in kandidater och tillsatt tjänsterna. Vi kan rekommendera andra att använda WorkNordic när de söker liknande personal."

- Arne Fridmar, ExiCom AB

Vi har brukt WorkNorway i rekrutteringsprosess for anleggsledere og det var et positivt samarbeid. Vi vil spesielt bemerke oppfølgingen vi fikk fra WorkNorway. De har også en rydding og oversiktlig hjemmeside.


-Bernt-Jøran Reinholtsen 
Secora AS

"Vi anlitade WorkNordic i samband med en rekrytering till oss på Tema. Vi har nu anställt en av WorkNordics kandidater och är nöjda med deras insats i rekryteringen" 

- Madeleine Falk, Temagruppen

"Vår kontaktperson har varit mycket serviceminded och tillmötesgående. Vi är verkligen nöjda med både honom som person samt på utfallet på ansökningarna. Proffsigt hanterat."

-Agneta Johansson, Freudenberg Simrit 

"Vi sökte en byggingenjör i flera kanaler utan resultat. WorkNordic lyckades däremot leverera flera intressanta kandidater. Jag kommer anlita dem igen."
 

- David Gerson, Alumeco Sverige AB

Vi brukte WorkNorway da vi rekrutterte bussjåfør for skibuss i vintersesongen. Vi fikk svært mange henvendelser fra kandidater med lang erfaring og gode kvalifikasjoner. Er meget fornøgd med søkermasse og oppføling samt nettsideder der vi kunne gå inn for og se på søkere.

-Kjell Ove Anderdal
 Nettbuss

"Vi gav WorkNordic i uppdrag att rekrytera en testare/applikationsspecialist till oss. Vi fick in cirka 30 ansökningar och har nu anställt en av deras kandidater och jag kan därför rekommendera andra att använda WorkNordic när de söker personal inom test av modern mjukvara."
 

- Jörgen Graneskog, EVRY

Skärmavbild 2019-01-17 kl. 17.30.16.png

"WorkNorway er en enkel måte å nå tak i systemutviklere i Sverige og det fungerte godt for oss. Vi fikk tak i akkurat den personen vi hadde bruk for :-)
 

- Øystein K. Selbekk, utviklingssjef, VisBook AS

"Vi brukte WorkNorway da vi rekrutterte Sveisere. Vi fikk mange henvendelser fra kandidater med lang erfaring og gode kvalifikasjoner. Tjenesten og oppfølging var veldig bra."
 

- Renate Strand

Vi har använt oss av WorkNorway i flera år och är nöjda med vad dem levererar. Vi har nyligen anställt en kock som kom från dem och vi kommer fortsätta att höra av oss när vi behöver hjälp med rekryteringen. 

- Jan-Olof  Andersson, Restaurang Lorry.

TA KONTAKT SÅ HJÄLPER VI DIG

bottom of page