top of page

PLATSANNONSERING

Platsannonsering när den är som bäst!

Platsannonsering när den är som bäst!
 
Vårt nätverk av mediakanaler är ett urval av samarbetspartners som vi aktivt utvärderar för att våra kunder ska få den bästa tänkbara exponeringen och träffsäkra resultat.
 
Utöver våra egna sidor som vi håller uppdaterade varje dag så testar vi våra partners med jämna mellanrum. Detta så att du som kund och arbetsgivare ska känna er säkra på våra val av kanaler. Vet du inte riktigt vilka/vilken kanal som kommer ge er bäst genomslagskraft för vald platsannons och tjänst?
 
Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln av mediekanaler!
 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att finna den du söker!

REFERENSER

"Vi använde WorkNordic för att få in fler ansökningar från tekniska projektledare/utvecklare. Resultatet var bra och vi rekommenderar andra arbetsgivare att använda WorkNordic när dom söker personal inom mjukvaruutveckling."

- Björn Larsson, Tieto Corporation

"Den respons vi fick var mycket god då vi inte bara fick in en god kvantitet av ansökningar utan även bra kvalitet.
WorkNordic motsvarade väl våra förväntningar som rekryteringspartner. Vi kommer starkt att rekommendera andra arbetsgivare att använda WorkNordic som rekryteringspartner."
 

- Thobias Hörberg, Atkins

"Vi har vid flera tillfällen anlitat WorkNordic när vi haft behov av att rekryterat personal till vår utvecklings- och teknikavdelning. Resultat har varit bra och vi har på kort tid fått in kandidater och tillsatt tjänsterna. Vi kan rekommendera andra att använda WorkNordic när de söker liknande personal."

- Arne Fridmar, ExiCom AB

Vi har brukt WorkNorway i rekrutteringsprosess for anleggsledere og det var et positivt samarbeid. Vi vil spesielt bemerke oppfølgingen vi fikk fra WorkNorway. De har også en rydding og oversiktlig hjemmeside.


-Bernt-Jøran Reinholtsen 
Secora AS

"Vi anlitade WorkNordic i samband med en rekrytering till oss på Tema. Vi har nu anställt en av WorkNordics kandidater och är nöjda med deras insats i rekryteringen" 

- Madeleine Falk, Temagruppen

"Vår kontaktperson har varit mycket serviceminded och tillmötesgående. Vi är verkligen nöjda med både honom som person samt på utfallet på ansökningarna. Proffsigt hanterat."

-Agneta Johansson, Freudenberg Simrit 

"Vi sökte en byggingenjör i flera kanaler utan resultat. WorkNordic lyckades däremot leverera flera intressanta kandidater. Jag kommer anlita dem igen."
 

- David Gerson, Alumeco Sverige AB

Vi brukte WorkNorway da vi rekrutterte bussjåfør for skibuss i vintersesongen. Vi fikk svært mange henvendelser fra kandidater med lang erfaring og gode kvalifikasjoner. Er meget fornøgd med søkermasse og oppføling samt nettsideder der vi kunne gå inn for og se på søkere.

-Kjell Ove Anderdal
 Nettbuss

"Vi gav WorkNordic i uppdrag att rekrytera en testare/applikationsspecialist till oss. Vi fick in cirka 30 ansökningar och har nu anställt en av deras kandidater och jag kan därför rekommendera andra att använda WorkNordic när de söker personal inom test av modern mjukvara."
 

- Jörgen Graneskog, EVRY

"Vi har använt WorkNordics tjänster med gott resultat. Vi sökte systemutvecklare på 3 olika orter och fick in ett väldigt brett underlag. Vi anlitar gärna WorkNordic som rekryteringspartner även vid framtida rekryteringar."

 


- Niklas Jeppsson, Avalon Innovation

"Vi brukte WorkNorway da vi rekrutterte Sveisere. Vi fikk mange henvendelser fra kandidater med lang erfaring og gode kvalifikasjoner. Tjenesten og oppfølging var veldig bra."
 

- Renate Strand

Vi har använt oss av WorkNorway i flera år och är nöjda med vad dem levererar. Vi har nyligen anställt en kock som kom från dem och vi kommer fortsätta att höra av oss när vi behöver hjälp med rekryteringen. 

- Jan-Olof  Andersson, Restaurang Lorry.

TA KONTAKT SÅ HJÄLPER VI DIG

bottom of page